Dakspore - sötét, mint a néger pics...

2011.04.27. 15:04 :: harmundo

Amerikában tegnap jelent meg a Darkspore, ami a Diablo klónok népes táborát erősíti. Hogy is szokták mondani? Annyit nem keresek, hogy jól éljek, de ahhoz viszont túl sokat kapok, hogy éhen haljak. Na, ez igaz a Darkspore-ra is. Annyira nem kevés, hogy pocséknak lehessen nevezni, de annyira meg nem is sok, hogy jó lehessen.

A Maxis Spore-ja nem futott be akkora pályát, mint a The Sims, amiről mindenki tudja, hogy micsoda, nem rég jelent meg konzolokra a harmadik rész, júniusban meg a jön a Generations alcímre hallgató kiegészítő PC-re.

Metacritic-en jelenleg kemény 75%-on áll a Darkspore, amit teljes áron senkinek sem szabad megvennie, mert csak pénzkidobás. Tessék megvárni egy zsíros leárazást, Steamen például, és 15-20 euróért megvenni, mert annyit megér, többet semmiképp sem.

Szólj hozzá!

Címkék: darkspore

A bejegyzés trackback címe:

https://unlimitedenergy.blog.hu/api/trackback/id/tr192859390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása