A Gamestar és a figyelmen kívül hagyás

2011.07.15. 11:43 :: harmundo

Az id Software idén októberben fogja piacra dobni a Rage-et. A Gamestar úgy hirdeti a játékhoz kapcsolódó videókat, hogy náluk látható először. De ez sajnos kamu. Keményen félrevezetik az olvasókat. Az első videó még náluk volt látható először itthon, de aztán sem a második, sem pedig a harmadik anyag nem hozzájuk ki legelsőnek.

Sajnálatos módon hiába jeleztem kétszer is a hozzászólások között, a szerkesztők egyszer sem méltattak arra, hogy válaszoljanak a felvetett problémára.

Ez lenne Magyarország vezető gamer magazinjának az online változata? Szarnak bele mindenbe és még büszkék is magukra? Szerintem a korrektségnél nincs fontosabb, de ezt le is írtam nekik, ám ezzel együtt sem viselkednek korrekten, ami több mint sajnálatos. A szomorú az az egészben, hogy az olvasók csont nélkül beveszik ezt, és senkiben sem merül az, hogy a Gamestar kamuzik.

Holnapig várok az új reakcióval, és ha nem kerül javításra a hírben a szöveg, akkor emailen fogom megkeresni a főszerkesztőt, hogy mondjon valamit a felvetésemmel kapcsolatban. Ti pedig addig is olvassatok inkább játékok.hu-t, theSOURCE.hu-t, globalgame.hu-t, vagy bármi mást, mert a Gamestar nem érdemli meg.

Szólj hozzá!

Címkék: fika gamestar

A bejegyzés trackback címe:

https://unlimitedenergy.blog.hu/api/trackback/id/tr413069601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása