Óriási bajban a PSN

2011.04.27. 14:59 :: harmundo

Akinek van PS3-a, az tudhatja jól, hogy immáron 7. napja nem érhető el a PSN. A Sony rettentő nagy kaksiba nyomta a pici mancsát, aztán a testét, és most már csak az orra látszik ki belőle, levegőt is alig kap. A Microsoft eközben röhög a markába.

A legfrissebb hírek szerint a PSN-t feltörő hackerek hozzáfértek a felhasználók személyes, valamint hitelkártya adataihoz is, tehát akinek volt accountja, az is nyakig benne van a trutyiban. Bár az is igaz, hogy egyelőre nem kerültek ki sehova ezek az információk, csak a Sony feltételezi, hogy történhetett lopás.

Eközben a Microsoft minden eddig bannolt Xbox 360-at levett a tiltólistáról. Egyes infók szerint az Anonymus hacker csoportosulás megfenyegette a cégóriást, hogy betörnek az Xbox Live-ba is. Mások szerint a MS ezzel kívánja visszacsalogatni a játékosokat hozzájuk, "vegyetek bannolt konzolt, mert nálunk működik az online szolgáltatás".

Hogy mikor lesz ennek az egésznek vége, azt egyelőre nem lehet tudni.

Szólj hozzá!

Címkék: hack sony psn

A bejegyzés trackback címe:

https://unlimitedenergy.blog.hu/api/trackback/id/tr822859367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása